EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Öra och kind

FotonPosted by Jenny Mon, January 25, 2010 09:34:23

Två inlägg tillbaka syns örat när hon precis slagit upp det. Nedan kan man se hur det ser ut efter ett dygn och sen efter tre-fyra dygn. På första bilden nedan kan man också se hur kinden såg ut när hon precis slagit upp den och på andra hur det utvecklar sig på ett par dagar. Resten av fotona visar en omläggning av en fot steg för steg. Klicka på bilden för att se i större format som ett bildspel nedan.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jenny Mon, January 25, 2010 10:00:04

Skorpan är torr men så fort hon kliar lite eller går emot på nåt sätt (vrider sig i våran famn t.ex) så börjar det blöda igen. Vi håller den så mjuk det går med Vitt Vaselin men det tar oftast tid innan sånt här läker just för att man river upp det om och om igen.

Omläggningarna är defenitivt pilliga men det är helt ok nu när man vant sig, i de fall hon ligger stilla. Just nu är hon jättearg varje gång vi lägger om, sparkar och viftar så mycket hon kan och vrider sig på skötbordet som en korkskruv. Då är det inte lätt kan jag lova!

Posted by Jenny Mon, January 25, 2010 09:40:29

Uj, örat ser inge kul ut.. eller har det blivt torr skorpa på?

Återigen superimponerad av dina omlägningar. Vilket pill!