EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Gnissel & gnäll

VardagsfunderingarPosted by Jenny Tue, January 12, 2010 11:06:36

Natalie har gjort ett märkligt ljud några gånger de senaste dagarna. Jag har inte riktigt förstått vad det är eller hur hon gör. Men igår såg jag! Hon gnisslar tänder! Och det kan man inte göra om man inte har både uppe och nere... Det är alltså framtänder på väg även i överkäken nu! Både Darko och Hugo har sagt att de ser tänder där men jag har bara sett sår och blåsor. Uppenbarligen är det minst en tand som kommit igenom nu i alla fall.

I går var den stora gnäll-dagen. Från morgon till eftermiddag så gnällde och grinade Natalie så fort jag var längre än 50 cm ifrån henne. Vart tog min glada positiva tjej vägen?? Men svaret kom hem från dagis klockan 15.00... Hugo så klart! Han är den stora idolen som engagerar sig jättemycket i sin lillasyster och hon följer honom vart han går, så gott hon kan.

Hon har helt enkelt vant sig vid att ha storebror hemma, han var hemma i nästan tre veckor över julhelgen och nu blev det jättetråkigt att bara ha mamma hemma. Men hon kommer så klart vänja sig och vi får hitta på lite fler saker än vi gjort hittills. Onsdagar är det öppen förskola här där vi bor så där har vi en veckodag planerad.

Återigen slås jag av hur lika de är, Hugo och Natalie. Hon är precis lika aktiv som sin bror och törstar efter sysselsättning och umgänge. Hugo började på förskolan när han var 14 månader och det passade honom perfekt. Han gick rakt in och började leka och trivdes toppenbra på en gång. Natalie kommer vara 17 månader om vi skolar in i augusti som vi tänkt och det kommer säkert bli jättebra det med.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Märith Tue, January 12, 2010 19:37:46

Det funkade!!! =)

Posted by Märith Tue, January 12, 2010 19:37:11

Så där var det med Lova också... det behövde hända nåt varje dag när vi var hemma, Loke däremot har varit en riktig hemmakille även fast han trivs på dagis också. Vilken skillnad det kan vara!

Posted by http://pastorsfrun.blogg.se Tue, January 12, 2010 12:39:33

Tack för din fina kommentar och för tipsen!!
Härligt att storebror är idolen. Så var det för mig med när jag var liten =) Min storebror var idolen i allt =)

Kramar Mia

Posted by Darko Tue, January 12, 2010 11:58:01

Test Darko

Posted by Jenny Tue, January 12, 2010 11:08:11

Några har kontaktat mig och berättat att det inte går att kommentera. Detta är 4:e kommentaren jag lägger in, det funkar alltid för mig och jag är inte inloggad. Väldigt märkligt. Maila mig gärna om du inte lyckas kommentera.