EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Mamma gö'du?

VardagsfunderingarPosted by Jenny Sun, February 06, 2011 21:03:22

Idag blev det en tur till Allum, framför allt för att jag behövde ett par byxor. Mina går sönder par efter par just nu. Som vanligt så kommer vi hem med en kasse fylld med kläder åt ungarna! Men jag hittade ett par jeans till mig själv också som tur var...

Här hemma har vi börjat omorganisera lite. Natalie har en byrå som har vassa kanter så den vill vi ha bort, i den finns både leksaker och omläggningsmaterial. Tanken är att det ska komma in lite nya möbler i hennes rum som kan rymma bl.a. leksaker men omläggningsmaterialen har fått flytta ut i en garderob i hallen.

Snart är det dax att bestämma sig för tapeter och/eller färg till hennes rum, nån som har några bra tips på barntapeter?

Det kommer många sköna fraser från Natalie nu! Några exempel är "Mamma gö'du?" "Pappa vetu?" Det roliga är att det inte kommer någon fortsättning när man svarar! Men hon prövar sig fram så snart kommer hon säkert ha nåt spännade att berätta efter "vetu". smiley

Hon har börjat dricka ur mugg utan sugdel och det är ju en spännande tid... Det blir många nerblötta kläder! Men hon är duktig och det går ändå rätt bra. Vi hoppas på att det ska göra att hon får i sig mer vätska per dygn och påverka förstoppningstendenserna. Faktum är att de senaste dagarna har hon inte varit hård i magen en enda gång, tvärt om. Kanske är det vattnet, kanske är det den nya favoriten apelsin?

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Carola Mon, February 07, 2011 11:52:39

Roligaste barnrummet får man om man målar själv, då kan man välja barnens favoritfigurer och så! Vår stora tjej har ett Barbarum, vår lilla ska snart få välja vad hon vill ha för figurer och så fixar vi det också. Är inte alls dyrt eller svårt, man målar såpass stort så det inte gör något att det inte blir helt perfekt.

Kolla här så får du se hur vi har gjort http://barbamamas.blogg.se/2009/december/sydneys-barbarum-ar-klart.html