EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Konstigt på bloggen

VardagsfunderingarPosted by Jenny Sun, January 23, 2011 21:28:07

Jag vet inte vad som hänt med bloggen?! När man surfar med explorer ser den ut som en trist mobil version och när man surfar med Google Crome (som för övrigt går enormt mycket snabbare) så ser den normal ut... mycket märkligt. Jag har försökt återställa den, det funkade inte, så nu har jag mailat supporten på one.com så får vi se om de kan hjälpa till.

Igår hade Hugo en kompis från dagis på besök och Natalie tyckte faktiskt att det var lite jobbigt att hon inte fick vara med. Kanske är det för att hon går på samma avdelning och är van att leka i samma miljö som honom? Hon sa gång på gång "Huve, Ovelet, nere" när de var på nedre våningen och spelade x-box! Huve är ju Hugo som du säkert vet men vad heter kompisen tror du? smiley

Idag var vi lite spontana och stack iväg till Universeum och det var ett lyckat drag! När vi kom in högst upp där man börjar på "fjället" så var Natta extremt skeptisk. Jag tog ur henne ur barnvagnen och bar, hon klamrade sig fast stenhårt och hojtade "bilen, bilen". Hon ville hem helt enkelt! Men jag tror Hugos entusiasm smittade av sig när kan kryssade mellan alla stora tankar med fiskar och grodor så till slut gick hon faktiskt själv och tittade, vinkade till fiskar och hojtade "oj" och "wow" - jättekul! När vi kom till ormarna var hon i sitt esse och ville inte gå därifrån.

Inne i regnskogen ville hon också traska omkring själv men det var trångt och blött överallt så vi försökte bära så mycket som möjligt. En av höjdpunkterna där var sikesaporna som for omkring överallt och busade. De hoppade mellan träd och annan inredning och det har hon pratat om på eftermiddagen "apa, hoppa!" har vi hört ett par gånger. Efter en stund där inne var hon superkrullig i håret och fuktig av svett i värmen, det är inget bra klimat för henne där inne: varmt och fuktigt. Men en sån kort stund går det bra som tur är!

Hugo älskar alltihopa, han gillar djuren massor och sen är det toppen att leka i två plan med en massa prova-på-grejer. Han har klättrat klättervägg, testat reaktionssnabbheten på lysande knappar, gått balansgång, flygit rymdfarkost genom att stå framför en kamera och vifta med armarna, brassat på sirenerna på en polisbil mm. Ja, Universeum är faktiskt toppen!

Ikväll var det snabba ryck att lägga barnen i pausen på handbollen å vilken spännande match det blev!! Så kul att Sverie slog Kroatien, det var bra gjort!!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jenny Mon, January 24, 2011 20:46:39

Emelie: Oliver är helt rätt!

Michan: Ja den här bloggen är tyvärr inte så avancerad så man kan inte skriva in sin hemsida i nåt fält, man får skriva i själva kommentaren i stället! Tack för att du tittar in och kommenterar!

Katarina: Tack för info! Jag ger snart upp detta bloggverktyget, har tänkt byta länge men det blir inte av... Är nog dax nu!?

Kram till er alla!

/Jenny

Posted by Katarina Mon, January 24, 2011 11:36:53

Hej. Är en trogen bloggläsare. Vilka härliga barn ni har. tänkte bara säga att bloggen ser konstig ut även med firefox :) Önskar er en bra vecka så här på måndagen

Posted by michan Mon, January 24, 2011 11:29:34

Hej

Jag hade skivit ett medelande om att jag hiitade till dig igår och att dina barn är jätte fina. men jag hittade ingen stans där man ska fylla i sin blogg adress och så råkade jag trycka på enter och så laddades sidan om så då tänkte jag att du fick medelandet fast att du har så där att du måste godkänna den först så då skickade jag länken och tänkte att du förstog att dom hörde ihop.

Jag ibland är det hät med bloggar inställningar och kommentarer ett trist problem. Hoppas dom är bra på att hjälpa till.

Ha en bra dag Kram

Posted by Emelie Mon, January 24, 2011 00:22:53

Oliver?=) kram