EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Söndagslunch

VardagsfunderingarPosted by Jenny Sun, January 16, 2011 21:51:03
Idag var vi och hälsade på vänner som flyttade i slutet på November. Det var himla kul att få se deras nya hus som är modell större och lite äldre och ska renoveras en hel del. Det påminde mig oerhört mycket om huset jag växte upp i ute i Hovsta utanför Örebro även om de inte var så lika på utsidan. Jag växte upp i ett rosa "Villa Villerkulla-hus" med många vinklar och vrår på taket, 260kvm plus fullstor vind och stor källare. Ett riktigt drömhus och jag drömmer lustigt nog om det fortfarande, trots att det är 20 år sen vi flyttade därifrån! Nu kanske jag gör det inatt eftersom jag tänkt så mycket på det idag?

När vi letade hus så sorterade vi bort renoveringsobjekt eftersom vi känner att det skulle vara för mycket för oss. Vi är inte så erfarna på renoveringsfronten, Darko jobbar för det mesta mycket och sen har vi Natalie. Det hade nog blivit övermänsligt att lägga på en totalrenovering på det!

Vi har kommit fram till att det är vad jag kallar dagis-tempo på Natalie nu för tiden. Hon springer genom livet och är inte rädd för att leka jaglekar med barn hon inte känner så väl, som idag t.ex. när vi var hos familjen N. Det är himla jobbigt när barnen plötsligt börjar slänga sig på golvet och rulla runt och klättra över varandra och över saker mm. Jag satte mig mitt i och försökte hålla koll på Natalie. Det är så ledsamt att bromsa henne, hon hade så himla kul! Ett stort leende och bubblande skratt, mitt i smeten ska hon vara.

Min sköra lilla tjej. Tänk att du ska vara lika intensiv och busig som din bror! Vad mycket enklare det hade varit om du gillade att ta det lugnt och leka stillsamma lekar! Men så är det, jag kallar henne "lilla fröken tempo", det är mycket som ska hinnas med. Hoppas att det inte är illavarslande...


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.