EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Rolig lek

VardagsfunderingarPosted by Jenny Thu, January 13, 2011 21:31:02
Idag var vi och hälsade på en före detta granne, på gården vi bodde förut. Hugo och kompisen Leon har lekt sen de var riktigt små och saknar varandra nu när Hugo flyttat. De har både varit som ler och långhalm samtidigt som de kivats som syskon, osams om allt i perioder. Men nu när de träffas så sällan så har de bara kul! De har lekt i ett antal timmar idag utan minsta gruff och det är så härligt att se!

Natalie fick leka med lillebror som är fem månader äldre än hon och de hade också kul. De sysselsatte sig mest med att springa fram och tillbaka med varsin vagn i huset. När vi skiljdes åt så fick både Hugo och Natalie kram av båda brorsorna och det blev också ett okontrollerbart pusskalas mellan Leon och Hugo... ha ha ha! Ja de gillar varandra de där två...

Det var även kul för mammorna att få prata lite så klart. Jag saknar att ha Camilla som granne för hon är världens enklaste och trevligaste! Hoppas vi inte tappar kontakten vartefter tiden går - hör du det Camilla?! smiley Det var enklare när vi bode 15 meter ifrån varandra, slinka in på en kopp kaffe eller ta en ute på gården. Man får bara anstränga sig lite mer nu!

Oj, dax att spurta till soffan ingen för nu är reklampausen över. Sista delen av Svärdet och Spiran! Hej hopp!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.