EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Handla lite igen

ShoppingPosted by Jenny Mon, January 10, 2011 21:05:37
Jag och barnen stack till Allum efter jobb/dagis för att byta ett underställ jag köpte som var för litet. På InterSport hittade jag förutom rätt storlek på understället ett par vinterbyxor till Natalie. De har visserligen axelbandsremmar men antingen klär jag in dem i något eller så använder jag dem inte så det inte blir skav på axlarna. Vi köpte också lite kallingar till Hugo och ett par tröjor till Natalie. Jag har fastnat lite för H&M's serie Logg, de tröjorna är mjukare och stretchigare än många andra har jag kommit på.

När vi passerade ett nybyggt fik kikade Hugo in och såg ett berg av bullar och muffins mm "snäääälla mamma, kaaaaan vi inte äta där, snääääälla??". Självklart kunde jag inte säga nej! Det blev två muffins som vi delade på och jag fick en Vanilj-latte, mums!

Väl hemma packade jag upp allt och upptäckte att resåren i ryggen på ytterbyxorna var skruvad ett halvt varv. Det borde ju gå att vrida den rätt med lite pill och trix tänkte jag men inte, den var fastsydd så! Skiiiiit! Måste byta dem. Ett friskt barn kan säkert använda dem men jag vågar absolut inte sätta på Natta nåt med ett knöligt veck, det är som gjort för att skava upp en blåsa på henne.

Vi har kommit igång bra på vår crosstrainer nu, jag och Darko. Vi kör nästan varje dag och banne mig - jag tror jag är piggare och gladare redan efter mindre än en vecka! Känns så himla bra! Hoppas det håller i sig, vi har båda varit extremt trötta och gnälliga senaste månaden eller två. Lång ledighet över julhelgerna och lite träning på det ska nog göra susen. Ett besök till ett solarie ska det bli för mig nån dag också, jag behöver ljusterapi! Egentligen är jag halvskraj för solarier eftersom det inte är bra för huden men lite nån gång eller två om året kan väl inte vara så farligt hoppas jag.


Ha det gott och tack för att du läser!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva Tue, January 11, 2011 18:32:47

Såg ett märke på kläder när vi var i Luleå som jag tror kan passa Natalie. Det heter Houdini och de har bl.a underställ och lite olika vinterkläder, de verkar väldigt mjuka och följsamma och är lite glatta vilket borde vara bra. Kolla på nätet om det finns info om dem =)

Posted by http://ladybond.se/ Mon, January 10, 2011 23:20:59

Hej!

Jag hittade hit för ett tag sen. Jag har gråtit för mig själv och med er.
Jag tycker det är fint av er att dela och jag borde ha skrivit tidigare.
Men jag vet inte vad jag ska skriva..
Men nu måste jag bara-ni har en award att hämta hos mig om ni vill.


*blomma*kram*