EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Cup

FotonPosted by Jenny Wed, January 05, 2011 20:47:21

På söndag är det dax för fotbollscup och Hugo längtar! Han frågar varje dag vilken dag det är idag, vilken dag cupen är och sen rabblar han veckans dagar för att kunna räkna ner.

Snart drar hans simskola igång också. Förut har han gått på en simskola där man badar med förälder, nu ska han börja på en här i Partille där barnen är i bassängen själva. Det ska bli kul att se hur han gillar det.

I höstas gick han på tennis som han hade tjatat om i ett halvår men det visade sig att det inte var så kul som han trodde, så nu slutar han. Vi tycker det är bra att låta honom prova på många sporter och sen får vi se vad han väljer att satsa på så småning om. Just nu verkar det i alla fall vara fotbollen och det är kul!

De som känner oss vet att Darko har spelat fotboll och därför skulle man kunna tro att Hugo har "styrts in" på den banan, men så är det verkligen inte. Han har visat tydligt att han själv vill träna fotboll och nu väljer han själv att fortsätta. Självklart är dock Darko väldigt glad för det! :)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jenny Thu, January 06, 2011 22:39:58

smiley Visst Micke, vi får fundera på det! smiley Du inser att du blir fulltids-mekaniker då för det finns ingen i det här huset som mekar med hojjar?! Ha det gott, hälsa frugan...

Posted by Mcke Thu, January 06, 2011 09:51:29

Nu börjar de bli dax för mamma att sätta sin lille son på en cross jag kan vara mekaniker åt honom. Vi vt ju att det finns att brås på inom det området oxå ;-)