EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Försöka hitta julkänslan

FotonPosted by Jenny Tue, December 21, 2010 21:59:48

Jag vet inte vad det är med mig i år men jag har så förtvivlat svårt att få till den där riktiga julkänslan. Jag har ingen inspiration till något alls just nu, inte till att skriva, inte till att fixa här hemma inte till att vårda Natalie eller leka med barnen eller nåt. Är jag lite vinterdeppig tro? Jag är bara jättetrött varje dag och tittar på klockan, sen när jag väl ska sova så vaknar jag och har svårt att somna om och såna saker. Darko är likadan, trött och orkeslös.

Nu ska i alla fall jag vara ledig ända till den 3:e januari och det ska bli skönt! Inga vardagshetstider att passa, inget ekorrhjul. Nu låter det som om vi håller på och går in i väggen här men så är det inte. Det är bara den där känslan som vägrar infinna sig. Känslan av att man fått en massa gjort och att det är så fint och härligt och snart är det julafton!

Här kommer lite julstämning hemifrån oss, vi har pyntat och gjort jättemysigt!

Årets pepparkakshus är trasigare än vanligt, julstrumpan kommer ha överraskning till två förväntansfulla barn på julafton, kyrkan är från när jag var liten, granen är ny för i år och jag lyckades pilla in ett av ljusen i toppstjärnan.

Jag hade en hemsk omläggning av vänster knä idag, Natalie var hysteriskt ledsen och lugnade sig inte förrän alla bandage var på igen och det var över. Jag tog en snabb bild för dokumentation, det är ingen fin syn....... lite geggigt sår upptill. Får hålla koll på det och se hur det utvecklar sig för det skulle kunna bli ordentligt infekterat med lite otur. Det vore inte kul med tanke på hur stor sårytan är. Mepilexen räckte knappt till (den är 10x10cm) så jag fick ställa den på högkant. Med lite tur så är det torrt och "fint" vid nästa omläggning. Jag tror vi hoppas på det senare va?

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Emelie Wed, December 22, 2010 15:31:12

Hej Jenny

Jag kommenterade vid förra inlägget men det försvann tydligen. Den ända chansen att klara detta är att vara en robott! Natta vet att du måste göra det och vet att du älskar henne ändå. Jag är helt klart en robott.

Om såren skulle bli besvärliga sedan och mer "kroniska" så testa förbandet Polymem. Än så länge läker de ju bra (peppar peppar) =) Det förbandet läker de mest svårläkta såren.

Hoppas du får till julkänslan innan fredag..

KRAM KRAM KRAM

Posted by Märith Wed, December 22, 2010 10:39:32

Aj aj, vilket sår... Håller tummarna för att det är "fint" snart! =)

Fint med allt julpynt men den där riktiga julstämningen som man hade som barn får man nog inte som vuxen... Härligt att vara långledig nu iaf! =) Kram

Posted by karro Tue, December 21, 2010 22:13:50

Känner igen det där med julstämningen. På utsidan är det pyntat och fint, på insidan känns det så där. ..det kanske är dags med lite ledighet.

Otäckt sår, stackars tjejen