EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Barnsjukhusets dag på Liseberg

Mötet med vårdenPosted by Jenny Sun, September 26, 2010 21:14:45

Idag fick vi hänga med på en kul dag på Liseberg med hjälp av Drottning Silvias barnsjukhus. Vi kom dit vid 12 när parken öppnar och hämtade ut två åkband vid Polketten, det blev jag och Hugo som åkte som tokar! Vi började direkt med två omgångar Lisebergsbanan eftersom kön var kort, en av Hugos absoluta favoriter. Den går rätt fort för lilla Hugo kan jag tycka men han är en riktig fartdåre och ganska orädd när det kommer till karuseller och annat som ska gå fort.

Efter det var det dags att gå tillbaka till Polketten för Idol-möten. Vi visste inte vilka som skulle komma, bara att det var kända människor. Hugo undrade mest varför vi inte åkte karuseller även om han också var lite nyfiken. In på scenen kom Karolina Klyft, Jessica Almenäs, Louice Karlsson, en tjej från barnprogrammet Lattjo Lajban, en tjej som jag tror var handbollspelare och slutligen presenterades en som var försenad: Henrik Larsson! Han hade tydligen träning med Landskrona och hade några mil att köra efter det.

Hugo ville åka karusell och vi var allihopa hungriga så vi gick och åt. Under maten försökte jag förklara för Hugo att Karro håller på med friidrott vilket han tycker är häftigt, att han har sett henne på TV och kanske kan vi gå dit och ta ett kort i alla fall...? Okej, det gick han med på men han skulle inte ha nån autograf och han skulle inte prata med nån fotbollsspelare... På vägen tillbaka till Polketten förklarade Darko att Henke har spelat i Barcelona och då blev det plötsligt intressant. Hugo spelar nämligen fotboll på x-boxen och då vill han jämt vara Barcelona!

Efter en stunds köande fick han träffa Karro som var jättegullig och frågade honom om han åkt karusell nåt osv för han var väldigt blyg och vågade knappt gå fram först. En autograf blev det trots allt i autografblocket som vi fick på plats och sen blev det en bild!

Efter det ställde vi oss i den låååånga kön till Henke. Han hade kommit ganska sent plus att han var populär så det tog en stund. Hugo såg ut som om han skulle smälta ner i golvet i en liten hög för han var så trött och less på att köa men när han väl kom fram så var det ändå spännande som tur var. Han vågade sig på att fråga "har du spelat i Barcelona?" Hugo var urgullig, det var som sagt stort och spännande när han väl stod där bredvid och jag tror han kommer vara rätt stolt över det om ett par år. Ytterligare en autograf och en bild! Visst ser han väldigt nöjd ut på båda bilderna?

Efter det blev det mera karuseller (äntligen tyckte Hugo) och nedan ser ni bilder från Juke Box som gick rackarns fort, Farfars bilar som båda njöt av och Natalies andra tur på Ponnyexpressen - hon gillar den skarpt kan jag lova!

Under alla promenader fram och tillbaka på Liseberg så sprang vi på ett antal människor vi kände, bla några som bor på samma gata som vi, en gammal klasskamrat till Darko och några vi känner genom vänner. Sen såg jag ett ansikte jag kände igen och jag hann precis titta till igen innan vi mötts och gått förbi varandra, det var Magdalena Graaf med barnen och några andra. Jag läste hennes blogg regelbundet när jag var föräldraledig och tittar även in nån gång då och då nu, hon är helskön kan jag lova! Minns att hon brukar skriva att hon vill att bloggläsarna ska komma fram och säga hej men jag tänkte att hon får nog tillräckligt med uppmärksamhet ändå, det måste vara skönt att vara lite lite privat om det går så det fick vara.

När energin började tryta så tog jag och Hugo två vändor i Flumride innan vi åkte hemåt. Ikväll är alla helt slut kan jag lova, ungarna somnade som stockar och vi gäspar... Ska bli skönt att krypa i säng snart. Gonatt och tack för att du läser!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Märith Mon, September 27, 2010 13:37:47

Ja han ser verkligen nöjd ut! =) Ser ut att ha varit en lyckad dag för er alla! Kram