EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Varmt idag!

Pappas inläggPosted by Darko Tue, June 29, 2010 12:50:39

Har precis blivit tvungen att sätta igång vår luftvärmepump på kyla 21 grader. För tillfället är det 25 grader i huset vilket är alldeles för varmt. Den har varit igång ca 30 minuter och temperaturen har redan sjunkit med 1 grad.

Vi tvekade till att köpa en luftvärmepump inför denna sommaren eftersom vi för inte så länge sedan köpte markiser, det är ju inte billigt precis att skaffa markiser och luftvärmepump. Så här i efterhand så gjorde vi ändå rätt val som köpte en, den värsta värmen är inte här ännu och vi har redan behov av anläggningen.

Visst är det skönt nu när sommaren är här men jag har lite svårt att glädjas med alla andra när jag märker att vår lillatjej får mer och mer problem nu när värmen kommer. Får försöka se det positivt, vi har gjort allt vi kan för att hon skall få en så behaglig temeperatur inne i huset åtminstone.

Ha en skön sommar, tack för att ni läser!

/D

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Märith Wed, June 30, 2010 15:29:24

Tur att det finns sådana iaf.... =)

Posted by Malin Tue, June 29, 2010 20:20:55

Ja, det känns som man skulle vilja gå i ide under de varmaste sommardagarna - inte den bästa tiden på året om man har eb. Men det verkar skönt med luftvärmepumpen - hoppas den ger er och Natalie svalka i sommar hettan!