EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Webshoppat lite

ShoppingPosted by Jenny Wed, April 07, 2010 12:46:17

Jag läste på facebook-sidan EB My way som drivs av samma kvinna som jag berättade om när det gäller vitaminer och eteriska oljor. Hon lägger upp massor med information där om produkter hon hittar som hon tror är bra för den som lever med EB, bla Rio Rosa Mosqueta Oil som ska hjälpa mot milier, ärr, fina linjer i huden, bristningar, rosacea mm.

Jag blev nyfiken och läste lite på sidan som jag länkar till här ovan och köpte den sedan via en webshop. Jag ska först använda den själv en vecka för att se hur den känns på min känsliga hud och känns det ok så ska Natalie få prova. Jag tänkte i så fall välja ut ett ärr i Natalies ansikte som har många milier och se om det har någon effekt.

Ska man tro på det som står på sajten så hjälper den på ett mirakulöst sätt och jag som är skeptisk tror inte alls att nån olja kan vara sååååå bra. Men jag ska prova! Jag har massor med fina linjer i ansiktet och en del problemområden som är rödaktiga mm, min hud är rätt kass, så hjälper den mig så är den bra!

20ml Rio Rosa Mosqueta Oil kostade GBP12:49 inklusiva frakt, vet inte exakt vad pundet står i men det brukar ligga runt 13kr om jag minns rätt och i så fall kostade den c:a 160kr. Ingen förmögenhet alltså, det kan vara värt att testa tycker jag!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mia Thu, April 08, 2010 21:10:01

Bra idé... att göra om det vart 10:e år =) Jag tror att Heidi Klum och Seal förnyar sina löften varje år. Låter härligt på ett sätt =) Visst är det gott att man kan vara så nöjd över en dag. Det är ju verkligen en viktig dag att vara nöjd över. Synd om man hade tyckt att saker var helt misslyckat... Hur länge sedan är det ni gifte er?

Kram Mia

Posted by Jenny Thu, April 08, 2010 20:26:50

Pundet är billigt nu läste jag så funkar den så är kan det vara nåt för mina fina linjer också ;)

Posted by Jenny Wed, April 07, 2010 12:57:51

:) Visst!

Posted by Emelie Wed, April 07, 2010 12:54:07

Lova att säga till om den är bra, då vill jag med ha!!