EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Vitaminer inköpta

Mat näring kosttillskottPosted by Jenny Wed, March 31, 2010 21:18:54

Idag kände jag att jag och barnen behövde komma ut ur huset även om vi inte är helt friska. Vi tog en tur till Allum för att botanisera i hälsokostaffären. Jag kom hem med följande:

Mivitotal Kids innehåller bla kalcium, magnesium, zink, B- C- D- E-vitamin men innehållsförteckningen är lång... eskimo kids är en fiskolja som innehåller omega 3+6+9 samt D- och E-vitamin. Den hade tutti-fruttismak och gillades ganska bra av Natalie. Mivitotal tyckte hon däremot smakade pyton, även när jag blandade den i fruktpuré, så vi får se om jag lyckas tänka ut nåt sätt att maskera den i mat eller nåt.

Till mig blev det en flaska Blutsaft eftersom jag behöver täcka upp allt jag förlorar en gång i månaden... hoppas på att bli pigg när jag dricker den!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Cecilia Wed, March 31, 2010 23:15:25

Ja, det är inte roligt att vara spruträdd och försöka att inte visa det för Lilly, men visst är det väl bra med pappor då!

Vad bra att fylla på vitaminskåpet såhär till våren. Själv trycker jag i mig en massa frukt i hopp om att få i mig vitaminer den vägen, men jag är rädd att jag mest blir tjock av allt fruktsocker^^

Ha en trevlig påsk! Jag kommer bara mobilblogga i helgen och därför inte ha möjlighet att läsa alla mina favoritbloggar, men jag uppdaterar mig nästa vecka. Kramar^^