EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Härligt med lite jobb!

VardagsfunderingarPosted by Jenny Fri, March 12, 2010 21:41:44

Idag har jag jobbat min andra fredag och idag blev det lite mer jobb än förra veckan då jag mest loggade in i olika datasystem och klickade runt för att se om jag kände igen mig. Jag skulle sitta bredvid min vikarie och kika när han planerade helgens båtar idag men pga sjukdom så fick jag planera helgens båtar själv i stället! Det var himla kul och kändes som en stor utmaning. Men det visade sig att ingen av dem var fullbokad så det blev konstigt nog inte en så stor utmaning. Kul att vara på banan igen i alla fall!

Jag har kommit fram till att det är toppen att jobba fredagar! Darko sa på torsdagskvällen: nej nu är det fredag, skönt med helg! Han gillar att få lite längre helg och jag gillar att komma iväg en dag och göra nåt annat. Det är sjysst att jobba just fredagar för på jobbet så är alla glada över att det snart är helg och jag känner att jag jobbar bara lite granna och sen är det helg. Ja det är som vi säger en win-win-situation!

Det är också härligt att komma hem och mötas av två barn som gör förtjusta tjut när man kommer innanför dörren. Hugo kommer springandes och slänger sig runt halsen och Natalie hon kryper sitt fortaste och hänger på grinden när jag kommer upp för trappan - sen blir det gos!

I morgon ska vi fira Natalie och att vi flyttat in i vårt nya härliga hus, det blir mellan 30 och 40 gäster alla barn inräknat. Jätteskoj! Dagen kommer flyga förbi och sen blir det melodifestivalen-final. Jag håller på Darin även om jag inte hört låtarna från fjärde deltävlingen. :) Nu har vi förresten fått parabolen uppsatt och mängder av kanaler att flippa runt mellan. Hur ska vi hinna kolla på alla de där??

Natalie sover oroligt ikväll, hon vaknar och gnyr hela tiden. Undrar vad det beror på? Nya baciller? Ont nån stans? Genast börjar man fundera... Hoppas hon inte är sjuk i morgon.

Nu ska jag fokusera på Solsidan, det är så himla bra!! :)

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post92