EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

En tjej med svår Dystrofisk EB

LänkarPosted by Jenny Thu, January 07, 2010 10:20:58

En mamma till en liten tjej med Junktional tipsade om följande länk där en ung tjej i USA berättar att hon testat två nya produkter som hjälpt henne mycket. Sidan innehåller närbilder på en rygg som är helt täckt av svårläkta sår så är du känslig ska du inte titta på bilderna.

Tjejen berättar att hon smörjer såren med en salva som hjälper dem att läka och när de läkt använder hon en annan som hjälper huden att vara hel längre än ett par dagar då hennes sår vanligen brukar går upp så snabbt. Det är så det fungerar med EB skadad hud, den håller inte utan när den väl gått sönder på ett ställe så återkommer blåsan/såret gång på gång.

Man kan klicka vidare till sidan två där ytterligare foton finns samt till hennes hemsida som vid kort anblick verkar innehålla väldigt mycket information och många länkar. Sidan är dock inte uppdaterad på länge enligt datumet som publicerats, så kanske är hon inte aktiv längre.

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post37