EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Tekniskt trubbel

VardagsfunderingarPosted by Jenny Tue, January 25, 2011 21:31:08
Ny dag, nya problem. Nä fy vad negativt, men så är det. Idag går det inte att skriva inlägg på datorn, så detta är via mobilen. Supporten svarade på förra frågan att den som läser bloggen och ser att den ser annorlunda ut ska rensa historiken i sin webläsare. Så det får du som har problem göra då ;-) låter skumt tycker vi men testa gärna och berätta hur det gick är du gullig!!
Jag går och väntar på torsdagen då vi ska till hud, träffa läkaren och hämta material. Jag har bara tre ark Mepilex kvar så det är lite tajt uträknat av mig...
Natta är enormt mammig utom på mornarna. Fick hon bestämma så skulle pappa ta alla morgonmatningar och jag resten ungefär! Men pappa får gärna stå bredvid när jag pysslar om henne på skötbordet, som sällskap, underhållning och tröst! Envisa lilla knasfia!
Vi funderar på Hello Kitty tapeter till Natalie, hur långt upp i åldrarna är det poppis? Jag gissade på 10 år men vet inte. Ser fram emot att fixa lite till henne för hennes rum har vi nästan inte gjort nåt med. Det är blått, inte minsta barntema och möbler och tavlor en enda mismatch... ;) Skönt ändå för vad vi än gör så kommer det ju bli mycket bättre än innan!!

  • Comments(2)//www.ebifamiljen.se/#post363