EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Pärlkaos

VardagsfunderingarPosted by Jenny Mon, January 24, 2011 21:08:37

Idag har vi haft en bra eftermiddag, barnen och jag! De har lekt superbra i flera timmar och jag fick mycket gjort. Igår hade Natta en riktig bajjar-dag på eftermiddagen vilket innebär att man får springa dit och "hjälpa" henne flera gånger i timman och det är tråkigt på många sätt. Hon har ont, gråter och är på sämre humör däremellan, många blöjor ska bytas och med allt spring fram och tillbaka så får man knappt nåt gjort.När en sån dag är avklarad så blir det många gånger lugnare dagen efter så idag fick vi en enda bajsblöja på kvällen - jätteskönt!

När jag stod och strök förut så satt de vid bordet med varsin pärlplatta, Hugo har gjort sitt andra underlägg till glas och Natalie har... plockat och kastat på govlet ungefär! Korta stunder satte hon dit pärlorna en och en på sin större modell på pärlplatta och större pärlor. Men mest lyfte hon dem i och ur burken, en och en eller en hel näve, 50% rätt ner på golvet. Jag ångrade att jag tog fram dem! ;)

Mer än så har inte hänt här idag, en lugn hemmadag efter jobb och förskolan. Till sist en söt bild tagen härom dagen när Hugo bestämde att de skulle spela Nintendo DS ihop, vilket innebar armen runt Nattas hals!

  • Comments(1)//www.ebifamiljen.se/#post362