EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

YouTube

LänkarPosted by Jenny Thu, January 20, 2011 22:04:08
Har precis kollat klart på handbollen - heja Sverige!!!!!

Jag tänkte bjuda på en liten filmsnutt idag. Det är Natalie som dansar och klättrar i köket, ett tag står hon på huvudet på en stol - galenpanna! Det finns några filmsnuttar till där på barnen om du inte har sett dem förut.

Helgen hägrar, jag har längtat extra mycket denna veckan av nån anledning och vi bestämde just att det blir sushi till fredagsmat, mumma....

Idag har jag "bara" lagt om armbågarna och såret på revbenen på höger sida. Det sistnämnda är lite halvfult, ser det inte bättre ut på lördag så får jag kanske köra nån specialsalva och samma sak kan gälla höger armbåge. Hon har mycket eksem på armbågarna nu och kliar sig intensivt så snart jag tar av bandagen. Det får bli en smörj-kampanj på dem och det är ganska enkelt för jag behöver inte lägga om varje gång, kan lyfta på bandaget bara och smeta emellan.

Natalie hade ätit jättebra på förskolan idag och det har hon gjort hemma också i flera dagar. Jag måste säga att jag tycker det är fantastiskt! Hon har vita områden (det blir så i munnen efter en blåsa) på stor del av tungan och idag såg jag dessutom ett sånt område på insidan av underläppen efter att hon klagat på att det gjorde ont där.

Nu ska jag gå ner i varv efter matchen och sova, gäspar redan så det går nog bra! Gonatt!

  • Comments(1)//www.ebifamiljen.se/#post359