EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Eftermiddagsbus

VardagsfunderingarPosted by Jenny Wed, January 19, 2011 21:20:51
Idag har jag och barnen varit och lekt med en dagiskompis till dem och hans lillebror. Kompisen är 4 och lillebror 2½ så det var full fräs! 2½ är en svår ålder på lekkamrat till Natalie för de allra flesta verkar vara rätt egensinniga och busiga i den åldern. De är för små för att förstå och ta in att de ska vara försiktiga men stora nog att fara runt som tornados. Jag fick hålla mig en meters avstånd från Natalie precis hela tiden och det är rätt jobbigt att vara på helspänn i ett par timmar. När vi kom hem var jag rätt trött och det var nog Natalie också. Men trevligt hade vi allihopa och Natalie verkar ha klarat sig utan nya blessyrer!

Jag fixade lite gammal hederlig husmanskost idag, ärtsoppa och pannkaka. Hugo älskar ärtsoppa men Natalie brukar knappt peta på den. Idag lyckades dock Hugo övertyga henne genom att på ett überpositivt sätt säga "Smaka Natalie! Det är JÄTTEgott!!" så hon åt säkert 6-8 skedar. Men det är ju pannkakan som hägrar så hon tjatade "kaka" tills hon fick den och åt en hel ganska stor själv! Det är den enda rätten hon äter med händerna och utan vantar så jag tror hon tycker det är både gott och lite spännande.

Mina funderingar just nu är över hur trött och less man kan vara utan att bli totaldeppad? Jag köpte igår kväll presentkort på ljusterapi så snart ska jag tränga undan lite av vintermörkret och se om jag blir piggare. Dessutom ska det beställas Herbalife och tränas lite mera - det borde vara en vinnande kombination!

  • Comments(2)//www.ebifamiljen.se/#post358