EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Töande nyår

VardagsfunderingarPosted by Jenny Sat, January 01, 2011 20:31:41
Vi sköt några raketer när barnen var vakna och det visar sig att vi har en liten tjej som är skiträdd och en kille som är ganska reserverad och håller sig på avstånd. Men jag garvade och försökte få Natalie att förstå att det är kul med raketer, det tyckte dock inte hon förrän efteråt! Men hon gjorde ljud och sa pang efteråt och jag frågade vad som låter så "ket" fick jag till svar med ett stort leende, så lite spännande var det nog mitt i det läskiga.

Ingen jättefördelaktig bild direkt men det var den enda vi tog så vad gör man?!


När vi sen försökte fota på 12-slaget så konstaterade vi att det är rackarns svårt att ta bra bilder på raketer. Kanske hade det gått bättre med stativ...


Idag har vi haft ytterligare en lugn dag (börjar kännas tjatigt att skriva det nu!). Vi städade efter gårdagen och sen promenerade vi till svärföräldrarna för att bli bjudna på lite mat. En promenad på det och där blev vi för natten av med Hugo för han följde med tillbaka till farmor och farfar för att sova över.

Natalie fick ett riktigt bryt när det var dags att byta blöja och gå och sova, vi anar trotsen komma smygandes bit för bit och undrar hur det ska gå ihop med sjukdomen..? Hugo var inte lätt att ha och göra med vid 2½ och den här lilla tjejen verkar ligga lite före på utvecklingen när det gäller sånt så det är nog på väg redan på henne. Skönt att man har lite erfarenhet, det kanske hjälper till lite i alla fall!

God fortsättning på det nya året, hoppas du vill fortsätta läsa om Natalie och vår vardag även detta år!

  • Comments(2)//www.ebifamiljen.se/#post343