EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Mera mys och mera shopping

ShoppingPosted by Jenny Wed, December 29, 2010 17:33:11

Vi fortsätter i långsamt tempo, hur ska man kunna gå till jobbet på måndag tro..? Passa tider och vara snabb när det behövs - ha ha! Detta är som en lillsemester och det var så välbehövligt.

Idag åkte vi in till stan eftersom vi skulle handla i en viss affär som bara finns där. Resten vi skulle göra gick inget vidare. Intersport i Nordstan hade inte den overallen vi ville ha till Natalie och Polarn o. Pyret hade slut på den storleken på byxor som jag skulle byta till. Alla byxor börjar vara tajta runt fotknölarna eftersom hon är bandagerad upp dit och 92 som jag trodde skulle räcka (Po.P har stora storlekar) var för små just där. Vi fick stanna på Allum - lycka - ett par 98/110 fanns kvar!

Så här fin blev hon i sin nya blå dress, med uppvikta muddar i ärmslut och benslut:

Granen är fortfarande intressant och när jag satt där med kameran i handen så började hon undersöka den och alla kulor och stjärnor.

Jackan vi köpte fotgraferades också. Natalie gillar att prova kläder och hon ställer gärna upp sig för fotografering! Stor skillnad mot storebror, han ville bara klä sig och leka, inte hålla på och prova fram och tillbaka... :) Det verkar var nåt medfött det där.

  • Comments(2)//www.ebifamiljen.se/#post340