EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Kallt

ShoppingPosted by Jenny Tue, December 28, 2010 22:36:58

Hela familjen njuter av att vara lediga tillsammans och att slippa gå upp på utsatt tid på morgonen! Barnen får vara vakna lite längre på kvällen och eftersom det är tyst i huset på morgonen så sover faktiskt till och med Natalie lite längre. Vi har inte klivit upp före halv nio en enda morgon denna veckan och det är helt underbart. Jag kan inte påstå att jag är mer utsövd för vi har i gengäld suttit uppe längre på kvällarna men det blir en bra grund inför nyår då vi förhoppningsvis kommer vara vakna läääänge! :)

I morse var det -19 ute när vi vaknade och det måste vara rekord för vår del denna vintern. Vi släpade oss iväg till Allum vid lunchtid eftersom vi var tvungna att handla lite mat och passade på att strosa i affärer. Det blev ett reaspel till Hugos Nintendo DS lite och en dress från Polarn o. Pyret till Natalie, blåspräcklig och faktiskt likadan som Nattas EB-kompis Elly fick härom dagen - superfin!!

Det händer väl inte så mycket här, vi lufsar runt i långsam takt och njuter av att vara lediga. Spelar spel och leker med barnen, lagar god mat och slappar. Jag tror att Natalies dipp har gett med sig för nu verkar allt läka i stället för att breda ut sig och öka. En paus för oss, framför allt för Natalie, på några veckor innan nästa dipp kommer.

Vi tittade ut en overall till Natalie när vi var och handlade idag, den finns på Intersport och vi har Enjoy-häfte som innehåller en kupong på 20% på Intersport så den ska utnyttjas, alltså får vi åka tillbaka och köpa den en annan dag. Jag hade hoppats på att hitta en overall på rean men de är smarta nog att inte rea så mycket ytterkläder. Det enda jag har hittat har varit tvådelat och det funkar inte till vardags för Natalie eftersom byxorna då har hängslen som skulle skava på bland annat axlarna.

Vi hittade däremot världens finaste jacka härom dagen på rean på Cubus, en brun mysig sak som jag inte kunde motstå. Bra att ha till och från affären och när man behöver nåt att byta med om overallen är blöt. Måste hitta byxor också, utan axelband, kanske orkar leta i morgon om vi åker in och köper overallen...

Jag är nog en ovanlig kvinna, jag tycker det är jobbigt att shoppa! Längtar inte direkt. Min rygg är dessutom lite kass just nu och det gör shoppingen ännu tråkigare, jag får ont i svanken efter en halvtimma och resten av timmarna blir en plåga. Men jag får tvinga mig iväg en dag till i alla fall.

Nu blir det soffan en liten stund innan jag stupar i säng, ögonen är redan trötta... Natti!

  • Comments(2)//www.ebifamiljen.se/#post339