EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Försöka hitta julkänslan

FotonPosted by Jenny Tue, December 21, 2010 21:59:48

Jag vet inte vad det är med mig i år men jag har så förtvivlat svårt att få till den där riktiga julkänslan. Jag har ingen inspiration till något alls just nu, inte till att skriva, inte till att fixa här hemma inte till att vårda Natalie eller leka med barnen eller nåt. Är jag lite vinterdeppig tro? Jag är bara jättetrött varje dag och tittar på klockan, sen när jag väl ska sova så vaknar jag och har svårt att somna om och såna saker. Darko är likadan, trött och orkeslös.

Nu ska i alla fall jag vara ledig ända till den 3:e januari och det ska bli skönt! Inga vardagshetstider att passa, inget ekorrhjul. Nu låter det som om vi håller på och går in i väggen här men så är det inte. Det är bara den där känslan som vägrar infinna sig. Känslan av att man fått en massa gjort och att det är så fint och härligt och snart är det julafton!

Här kommer lite julstämning hemifrån oss, vi har pyntat och gjort jättemysigt!

Årets pepparkakshus är trasigare än vanligt, julstrumpan kommer ha överraskning till två förväntansfulla barn på julafton, kyrkan är från när jag var liten, granen är ny för i år och jag lyckades pilla in ett av ljusen i toppstjärnan.

Jag hade en hemsk omläggning av vänster knä idag, Natalie var hysteriskt ledsen och lugnade sig inte förrän alla bandage var på igen och det var över. Jag tog en snabb bild för dokumentation, det är ingen fin syn....... lite geggigt sår upptill. Får hålla koll på det och se hur det utvecklar sig för det skulle kunna bli ordentligt infekterat med lite otur. Det vore inte kul med tanke på hur stor sårytan är. Mepilexen räckte knappt till (den är 10x10cm) så jag fick ställa den på högkant. Med lite tur så är det torrt och "fint" vid nästa omläggning. Jag tror vi hoppas på det senare va?

  • Comments(3)//www.ebifamiljen.se/#post335