EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Jul på Liseberg

FotonPosted by Jenny Sun, December 05, 2010 20:23:48

Denna helgen har vi haft min systerson med tjej på besök och igår åkte vi till stan för att gå på Jul på Liseberg. Det var faktiskt en pärs, värst hittills av alla år vi varit där! Det började med att vi letade parkeringsplats i 1½ timma, vilken riktning man än åkte så var det krypande kö. Det slutade med att vi parkerade en bra bit ifrån och åkte spårvagn in. Sen var det seriös kö för att komma in men den gick i alla fall snabbt som tur var!

Glada över att till slut komma in så började vi gå inåt och bestämde oss för att Hugo skulle få åka en karusell på en gång så man har det avklarat. Det är bättre att stå i kö en halvtimma när man precis kommit in än när man börjar lessna och vill hem. På stora gångstråken var det fullsmockat med folk!

Innan vi tog oss till andra änden där de flesta barnkarusellerna är så stannade vi till och kollade på renar.

Hugo ville helst åka Lisebergsbanan men den var inte öppen så det fick bli Rabalder, det stod att det var 20 minuters kö så det är ju rätt okej. Johan anmälde sig som frivillig till att åka men jag tror han ångrade sig efteråt... Det var nämligen glädjesiffror på kötavlan, vi gissar att de väntade i 40 minuter innan de fick åka och Johan var rätt frusen men Hugo var lycklig! Under tiden fick Natalie åka sin älskade Ponnykarusellen!

Bilderna är tagna av Johan och Erika som lyckades komma ihåg att ta med kameran till Liseberg, våran låg hemma!

  • Comments(5)//www.ebifamiljen.se/#post323