EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Hoppas vi slipper

VardagsfunderingarPosted by Jenny Thu, December 02, 2010 21:55:47

Idag kom ett samtal som jag nästan väntat mig skulle komma snart, fast jag ville inte få det... Det var dagis som ringde för att berätta att ett barn på avdelningen hade kräkts. Jag skulle tro att alla är mer eller mindre rädda för att få kräksjukan men vi är extra oroliga för Natalies skull. Upprepade kräkningar kan vara väldigt skadligt för hennes hals.

Eftersom vi har våra barn på en förskola med väldigt engagerad och förstående personal så handlade de snabbt som ögat och flyttade iväg Hugo och Natalie till ett annat rum. De fick till och med äta lunchen för sig själva! Tack för det! :)

På förmiddagen hade så klart Hugo lekt med just det barnet som sen kräktes så vi förbereder oss ändå på kräk-eländet här. Hugo fick vitpepparkorn ikväll, han var väldigt tveksam och förundrad men efter lite övertalning så svalde han dem. Efteråt var han lättad och nöjd med sig själv! Han trodde antagligen att de skulle smaka jätteilla...

Gissa om han blev förundrad när vi talade om att han skulle få sova på madrass på golvet! Han har ju våningssäng och sover nästan ända uppe under taket. Vi har ingen lust att sanera spyor där uppe så det blir till att sova på golvet inatt!

Nej nu är det nog bäst att gå och lägga sig för vem vet hur mycket man kommer att få sova.......

  • Comments(1)//www.ebifamiljen.se/#post320