EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Badkaret bits inte

FotonPosted by Jenny Mon, November 22, 2010 21:48:17

Ikväll tänkte jag dela med mig av ett gäng bilder som visar när Natalie tar sina trevande steg mot att lära sig att badkaret inte är farligt. Hon har badat i det en gång och tyckte det var fruktansvärt... Hon vet precis vad det går ut på, man kan plaska och ha leksaker och hon vet att Hugo badar där då och då. Men det är bra läskigt! Jag kör operation vänj dig långsamt som går ut på att prata om badkaret och hur kul det är och vad man kan göra i det varje dag. Sen får hon sakta ta sig närmre och närmre för att slutligen röra vid det när Hugo är i och badar. Det tar tid kan jag lova! Först på behörigt avstånd:

Räcker fram en båt efter lång övertalning från mamma.....

Äh, jag är inte rädd, jag står här och lutar mig lite tufft och kollar när brorsan apar sig!

"Kom och klappa lite på badkaret Natalie!" -NÄ! "Jo kom och klappa lite" och motvilligt petade hon till slut med pekfingret!

Men kolla in tuffingen! Här står hon till och med och lutar sig mot skräck-karet!

När jag la ifrån mig kameran och var lite mer delaktig i plaskandet och kastandet av leksaker så vågade hon sig på att peta på bubblorna och efter lite övertalning och heja-rop så plockade hon upp en anka ur vattnet! Heja Natta!

Med det är klart man vågar när man har en sån här go skumtomte som gör allt han kan för att man ska skratta och komma och leka med en! Bästa duktigaste finaste Hugo...

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post310