EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Dagisfoton

FotonPosted by Jenny Thu, November 11, 2010 20:43:58

Det är lite kul att jämföra bilder och se hur barnen ändrat sig och att fundera på hur lika de egentligen är! Därför fick jag för mig att ta kort på lite dagisfoton och dela med mig av:

Förra årets syskonbild från öppna förskolan ovan och årets från förskolan nedan. Att vara 7 månader eller 1 år och 7 månader är det ju stor skillnad på. Hugo däremot är sig rätt lik!

Förra årets bild på Hugo från förskolan var så fantastisk så den är faktiskt svårslagen, se nedan.....

Men visst blev årets bra också! Någon vid sidan av fotografen lockar honom att titta och le gissar jag. :)

Porträttfotot på Natalie blev faktiskt riktigt bra! Jag tänkte att hon skulle vara svår att övertala att sitta still och dessutom se lite glad ut men det lyckades de med.

Det finns inte någon solobild på henne från förra året men titta nedan hur Hugo såg ut vid samma ålder (det skiljer kanske 3 månader):

Man skulle kunna tro att det skiljer mer än tre månader på dem, håret gör väldigt mycket. Hugo var sen med att få kalufs på huvudet precis som jag var när jag var liten!

Idag har vi varit till sjukhuset och hämtat material plus på en liten shoppingsväng till apoteket och Willys. Jag hade en riktigt stressig dag på jobbet pga strulande datasystem så ikväll är jag riktigt riktigt trött. Det blir soffan en sväng och sen kudden - go'natt!

  • Comments(3)//www.ebifamiljen.se/#post300