EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Stridiga ungar

VardagsfunderingarPosted by Jenny Wed, October 27, 2010 20:22:36

Idag har barnen verkligen irriterat varandra hela dagen, många dispyter som för Natalies del innebär att hon bankar på Hugo och han svarar med att skrika nåt tillbaka eftersom han inte får slå tillbaka. Just nu när hon är inne i en sån bankperiod så kan jag känna att det är synd att han aldrig aldrig får slå tillbaka för det vi säger till henne biter verkligen inte. Jag har börjat bära in henne till hennes rum med ramsan "om du inte är snäll mot Hugo så får du inte vara här hos oss utan då får du vara på ditt rum". Hon fattar direkt att det är en bestraffning och störtgrinar så det borde ha effekt, hoppas jag!

Så det blir defenitivt dagis i morgon för deras del så de får leka av sig lite!

Infektionen i tån som bör ha orsakat de svullna körtlarna i ljumsken ser fortsatt fin ut, den läker nog bra nu. Jag undrar just hur länge körtlarna kommer fortsätta vara svullna, för än har de inte gått tillbaka. För övrigt ser hon väldigt fin ut överallt just nu. Höger armbåge såg lite såsig ut för en vecka sedan och jag har använt LHP cremen ett par gånger plus zinksalvan. Såret är fortfarande öppet men det ser ut att börja läka nu.

Idag har hon ätit ganska bra och jag hoppas att det betyder att halsproblemen börjar reda ut sig. Det slank ner både frukost, lunch, mellanmål och middag plus morgon och kvällsvälling - bra jobbat Natta!

  • Comments(1)//www.ebifamiljen.se/#post285