EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Dag fyra Ågrenska

Mötet med vårdenPosted by Jenny Thu, October 21, 2010 17:46:36

Sitter vid en lånad dator, så himla skönt att blogga från dator i stället för telefonen... mycket enklare!!

Idag har vi haft strukturerat samtal med psykolog hela dagen, först hela gruppen och sen uppdelat en grupp med pappor och en med mammor och sen hela gruppen igen. Psykologen kom från barnmedicini Sävedalen, nära Partille där vi bor, så jag passade på att prata med henne om att eventuellt skriva barnen där. Det lät som ett bra ställe på hennes beskrivning så jag ska kontakta en av barnläkarna och prata om Natalie. Just nu är de skrivna på Åby, nära där vi bodde förut eftersom vi inte tagit oss tid att sätta oss in i vilka alternativ vi har där vi bor.

Efter samtalen hade vi familjeaktivitet där vi gick en liten slinga och testade på lite småsaker på stationer. Den sista stationen var fika!

Det har varit en jättetrevlig vecka och vi sex familjer här har verkligen hunnit att prata mycket, titta på varandras omläggningar av barnen, diskuterat material och klipptekniker, tömt ur oss vilka problem vi stött på med sjukdomen samt snacka en hel del annat! Det är en mycket givande vecka att vara här och jag rekommenderar alla som får chansen att åka hit och delta! Personalen är urgullig och de tar hand om barnen på ett toppenbra sätt plus att miljön är vacker och avkopplande.

I morgon är det hemgång efter lunch och efter det ska vi träffa en journalist plus att vi får gäster över helgen så det är nog stor risk att jag inte skriver nåt i morgon.

Ha det gott så länge, hoppas du tittar in igen... Ha en skön helg lite så här i förskott!

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post279