EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Har krockat

VardagsfunderingarPosted by Jenny Fri, October 15, 2010 20:30:51

Idag tänkte jag bara berätta att jag och barnen krockade på väg hem från BVC. Allt gick bra men bilen är tilltuffsad, vi körde den till verkstad direkt. Det var väl gränsfall att köra den eftersom fronten var intryckt men den lät inte konstigt och den gick bra att styra så det fick bli så. Jag hade aldrig testat om inte brandkåren sa att de skulle hjälpa mig att köra den till en mack så vi inte står och blockerar vägen i onödan.

Det hände strax efter att vi passerat Liseberg på väg norrut. Jag var förmodligen ouppmärksam ett kort ögonblick precis när de framför tok-nitade. Vi var fyra stycken som smällde, jag var fjärde bil. Krockkuddarna löste ut så det luktade illa i bilen, vi hostade lite alla tre av röken som kommer ur dem.

Hugo blev lite omskakad men det visade sig att han var mest bekymrad över bilen! "Jag tycker om våran Ford" sa han med gråten i halsen när vi kom hem. Sötaste... Natalie fattade säkert inte vad som hände, hon var mest sur över att jag gick ur bilen och pratade med en massa folk utan att ta ur henne.

Det enda som hände vad jag vet är att jag har ont i ena tummen, där den fäster i handen. Kanske fick den en smäll av airbagen, vem vet. Två brandbilar och två ambulanser kom men de kunde snart köra därifrån.

Nu är jag ännu tröttare än igår, det är väl efterverkningar av olyckan. Man laddar väl ur så mycket adrenalin på kort tid att det blir en stor dipp efteråt. Nu ska jag sätta mig i soffan och försöka att hålla mig vaken framför Idol.

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post274