EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Hemma och slöar

VardagsfunderingarPosted by Jenny Thu, September 23, 2010 12:02:49

Idag ser ut att bli ytterligare en seg dag, jag gäspar och Natalie är lite gnällig. Det är inte helt enkelt att få något gjort när hon inte vill leka på egen hand... Men man får ta lite här och lite där och acceptera att allt känns halvfärdigt. Det blir ju ändå lite gjort och framåt kvällen kanske några grejer är helt avslutade..?

Darko frågar ibland när han kommer hem, varför är det en massa smutsig disk i vattenbad i köket och varför står det tvättpåsar i sovrummet som inte är inpackade i skåp och "älskling har du kört en maskin tvätt eller"? Ja jo jag började med att försöka diska men då drog hon i mig så då lyfte jag upp henne, gick ner och plockade ihop det som torkat på sträcket och kastade in nästa maskin. Upp med den rena tvätten och då blev det nån allmän kris, dags att äta och sova för lillfia. Då måste jag passa på att duscha och göra mig själv i ordning och sen när hon vaknar är det dags att hämta Hugo på dagis. Bäst att passa på att köpa några grejer på ICA som var slut hemma och jag får inte glömma att posta det där brevet. Sen kommer man hem, packar ur och vips så är dagen förbi. Halvfärdiga projekt överallt och leksaker över hela golvet. Nån som känner igen sig eller? :)

Även idag är Natalie sliten. Den här mamman verkar inte ha blick för när det är dags att stoppa henne i säng... ha ha ha! Hon somnar lite var stans nu för tiden och det är mycket ovanligt kan jag lova!

  • Comments(4)//www.ebifamiljen.se/#post255