EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Ett klassiskt misstag

FotonPosted by Jenny Fri, September 10, 2010 15:03:31

Igår när jag var och hämtade barnen på förskolan så gjorde jag ett klassiskt misstag. Natalie gick runt fötterna på mig och tappade balansen och helt reflexmässigt så skickade jag ut handen och tog henne runt midjan. Så länge ett barn med EB inte är på väg att ramla utför en trappa eller ett berg eller ner från sängen eller nåt liknande så ska man inte fånga för ofta så blir skadan värre om man tar tag.

Nu blev det inte så farligt som tur var men visst var det hud som skalades av på en liten yta.

Min första jobbvecka är över och det har varit en jättebra vecka! Jag fick komma iväg och jobba, se nåt annat och det är så himla skönt. Natalie har trivts på dagis, ätit sovit och lekt bra. En bra start helt enkelt. I morse när jag lämnade såg jag en tendens till "jag vill inte bli lämnad". När Natalie fick syn på sin resurs M så vände hon på klacken med ett skrik och slängde sig emot mig. Jag sa att nu får vi göra en riktigt snabb överlämning så hon inte hinner fundera så mycket så det gjorde jag och det gick bra. Inga tårar idag heller!

Nu ska det bli riktigt skönt med helg! Ha det gott och tack för att du läser.

  • Comments(1)//www.ebifamiljen.se/#post245