EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

En dagistjej är...

FotonPosted by Jenny Wed, September 08, 2010 21:04:49

...en glad tjej! Varje morgon säger Natalie "jaaaaaaa" när jag säger att vi ska till dagis och leka med barnen, det är så härligt att hon trivs! Jag hoppas att det håller i sig, man går liksom och väntar på bakslaget.

Så här glad ser hon ut på morgonkvisten när hon är klädd och redo att gå iväg med en påse kläder i handen. Den söta tröjan hittade jag på H&M när jag letade efter nåt utan dragkedja. Det är inte helt bra att ha en dragkedja uppe under halsen när man har EB så det får bli fler "hood-tröjor". Ganska söt i den är hon ju också... :)

Eftermiddagarna är sådär får jag väl säga. Natalie är inte van vid dagislivet ännu så hon är katastroftrött. Första dagen var det bara sista timman på kvällen som var jobbig men idag var det verkligen hela eftermiddagen. Hon leker en kort stund och sen blir det plötsligt katastrof och tårarna sprutar. Jag hoppas att hon kommer vänja sig vid ljuden på gården snart så hon kan sova ordentligt vid lunch. Hon behöver över en timma men har hittills sovit 45min som längst. Det är inte lätt med barn som stojar och leker överallt!

Jag vet att ni har sett det förut men det är så gulligt så det blir ett kort till på ungarna när Natalie kämpar för att se så bra som möjligt när Hugo spelar Nintendo DS Lite. Att han står ut är en gåta... men hon får skäll när hon petar på skärmen, det är touch-screen så hon pajar ju för honom när hon petar. Då ekar det mellan väggarna kan jag lova "men Naaaattaaaaa! Du får inte!!"

  • Comments(3)//www.ebifamiljen.se/#post243