EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Det är lite varmt nu...

VardagsfunderingarPosted by Jenny Sat, July 03, 2010 21:01:40

I förmiddags åkte Darko och barnen och hälsade på kompisar till oss som är i sin sommarstuga inte långt ifrån oss. Det var varmt varmt varmt och Darko tyckte det kändes bra att komma hem till kylanläggningen.

I kväll var de och senare även jag hos svärföräldrarna (när jag slutat jobbet) och där var det så klart också varmt, det är det väl överallt där ute i landet idag eller? Hur varmt har du hos dig? Till slut stack vi hemåt fast barnen var pigga och glada fortfarande eftersom Natalie till och med var svettig i nacken och hårbotten. När vi bytte blöja så kändes hon lite fuktig överallt på kroppen och då blir allt friktion. Hon fick leka i enbart underställ men det hjälpte inte så vi åkte hem till kylanläggningen.

Vilket bra köp!!!!!!!!!!!!!!!!

Här i Partille var det minst 28 grader varmt och det var det på mitt jobb också. Både ute och inne eftersom ventilationsystemet verkar vara avstängt på helgerna, vi är väl 2 eller 3 som är inne på helgen och vi får svettas... Men det är inte hälsosamt, de sista två timmarna satt jag med huvudvärk och var allmänt seg i skallen trots att jag ställde en fläkt 1 meter ifrån mig som blåste rakt på mig!

Här hemma har vi sköna 22 grader inne. När jag skulle slänga sopor förut kändes det som att kliva av planet när man åker till medelhavet första gången när jag öppnade ytterdörren. Värmen slog emot mig och man tror inte att det är sant att det kan vara så fuktigt och tryckande ute!

Darko hade punkterat en blåsa på ett finger idag igen och Natalie har ramlat ner från soffan en gång. Det blev en bula i huvudet men inget mer vad han kunde se efter att ha kollat igenom henne noga. Bulan i huvudet är säkerligen ingen vanlig bula utan en blåsa men vi väntar och ser ifall den ändrar sig något och växer innan vi punkterar. Huden i huvudet är rätt tjock och man brukar inte behöva punktera blåsor där på Natalie. Då har vi 2 klockrena fall från soffan och några småfall lite på tvären när hon varit på väg att klättra upp. Hoppas det stannar där, att hon lär sig att vara lite försiktigare så hon inte ramlar igen. Men det är nog för mycket begärt om jag känner henne rätt! Hon är snabb som en vessla när det gäller att klättra upp. Soffor, fotöljer, stolar både inne och ute, sängar... allt klättrar hon upp på. Rackarbarn!

  • Comments(2)//www.ebifamiljen.se/#post195