EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

En sväng till sjukhuset

Mötet med vårdenPosted by Jenny Thu, June 24, 2010 16:31:23

I morse smög jag runt i mysbyxor ett par timmar innan jag tittade i kalendern och upptäckte att det skulle vara midsommarkalas på lekterapin på sjukhuset. Anki berättade om det härom dagen och jag sa att vi skulle komma så på 15 minuter packade vi ihop oss och slängde oss iväg för det vara bara mellan 10 och 12 och klockan var redan över 10.

Det var jättetrevligt där med pyssel, lek, clowner, livebandet "långkalsong" som fixade dans runt midsommarstången plus att vi fick jordgubbstårta. Hugo var med och dansade första omgången men sen hittade han lite vattenlek där man pumpade och öppnade luckor och kollade hur vattnet rann ner i en bana och där fastnade han. Natalie och jag dansade lite också men hon ville mest gå omkring och köra med en vagn, sparka lite boll och titta på allt.

Jag glömde ta med mig kameran så tyvärr har jag inte några bilder därifrån. I morgon kommer vi åka till Onsala till en gammal jobbarkompis till mig och fira midsommar så strax ska jag baka två tårtor som jag ska ha med mig.

Just för ögonblicket är båda Natalies handflator hela och fina, jag la om dem i morse. Hoppas det håller i sig! En fot ska fixas innan dagen är över för det har såsat igenom lite och sen hoppas jag att vi slipper några akuta omläggningar i morgon - en omläggningsfri dag kanske?

Här kommer en blid på Hugo när han dansar på Bushuset på sitt kalas i söndags. Rummet ser inte så häftigt ut när man fotar med blixt men det är helt mörkt där inne och sen finns diverse lampor med olika färger som blinkar fram mönster på golvet. Det var där Natalie var inne och dansade ett antal gånger också.

Glad midsommar!! smiley

  • Comments(1)//www.ebifamiljen.se/#post188