EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Grejer vi använder

FotonPosted by Jenny Sat, November 28, 2009 10:03:30

Dessa paddar köpte jag i somras på en hästsportbutik tillsammans med diverse andra grejer i fårskinn. Det var rea, jag fick en hel kasse för ett par hundra! Den till höger har jag klippt till för att ha som knäskydd till Natalie. På bilden nedan ser man hur det ser ut på, som en liten söt hockeymålvakt!!

Mjukaste skedarna på marknaden verkar vara dessa. Handtaget är i hård plast men skeden i mjuk silikon. Passar bra till en känslig bebismun!

Vi har troligen köpt en av de fulaste barnstolarna som fanns... Men den har rundade kanter precis överallt och man kan med enkel klickfunktion plocka bort bågen fram och så småningom även det lilla ryggstödet så den passar ett större barn. Givetvis sitter hon på kudde och har nåt mjukt bakom sig också!

Ett barn med EB får aldrig lyftas i armhålorna vilket gör det besvärligt att plocka ur dem ur barnstol. Alltså är denna stol helt perfekt då man kan greppa hur man vill efter att ha tagit bort bågen framför magen!

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post17