EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Förskolefunderingar

VardagsfunderingarPosted by Jenny Mon, November 23, 2009 15:42:05

Hösten 2010 är det dags att skola in Natalie och vår tanke är att hon ska gå på en vanlig förskola. Jag tycker förskolan, eller dagis som jag själv säger i 9 fall av 10, är ett toppenställe! Barnen får många kompisar att leka med och de får tidigt lära sig att interagera i grupp och det är ju vad man får göra senare, hela skolgången och på många arbetsplatser när man är vuxen. Jag har själv gått hos dagmamma och har absolut inget emot det men föredrar bara dagis helt enkelt.

Det är ju svårt att veta vad kommunen kommer säga och vilka behov Natalie kommer ha om närmare ett år. Vi tror att hon kommer behöva en extraresurs som helt enkelt håller koll på henne och de andra barnen eftersom hon är så känslig. Hon kan ju inte leka så fysiskt med de andra barnen, tar de tag i henne kommer hon få blåsor och sår direkt. Men det känns ändå viktigt att hon vår vara precis som alla andra.

Jag tror att det kommer lösa sig jättebra, huvudsaken är att man upprättar en bra kontakt med kommunen till en början och sen den avdelningen hon ska gå på.

Det har varit lite skralt med inlägg och det beror på att vi har köpt hus och nu ska ha ut vårt eget till försäljning. Så det har varit lite mycket för oss på sistone! Ni får hålla ut... Ska faktiskt surfa runt och kolla lite förskolor nu när jag sitter här. Vi kommer flytta till andra sidan stan vilket även innebär byte för stora killen och vi har inte nån koll alls vilka vi har att välja på!

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post16