EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Badrum i huvudet

VardagsfunderingarPosted by Jenny Mon, May 24, 2010 22:52:27

Det känns som om det enda jag tänker på just nu är badrumsrenoveringen. Vårt hus är täckt av det där vita fina dammet som är så rackarns svårt att bli av med helt. Idag bilade de golv för tredje dagen och vi fick städa för tredje dagen. Och det är ingen finstädning utan man "krattar av det värsta" så vi slipper gå med skor här inne. Nu bör det vara klart men ett rör låg lite besvärligt vilket kanske gör att de måste blia mer!? En rörmockare tittar på det snarast och vi håller tummarna för att det räcker nu.

Vi har fått hålla oss hemifrån dessa tre dagar och det kan vara lite besvärligt. Jag tycker att vi är hemifrån i princip hela dagarna många gånger men när man nu måste så blir det helt plötsligt besvärligt och jag längtar efter att få gå hemma och greja!

Idag har jag inte lagt om något alls på Natalie men "fyllde på" med lite Zinkpudervätska i ena handflatan. Om jag kan vara hemma lite mer i morgon så tänkte jag sätta mig med henne och läsa bok medans hon får ta ett handbad med den besvärliga handen. Det är alltså ett bad med Kaliumpermanganat i.

Nästa vecka har vi en tid på Hud på Östra så om jag inte lyckats få ordning på handen till dess så kanske jag kan få lite råd och hjälp av hudläkaren.

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post156