EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

En härlig lördag

FotonPosted by Jenny Sat, May 22, 2010 22:55:54

Efter en sen frukost, ungarna sov till kvart över åtta (!), gick jag ut lite med barnen medans Darko skjutsade sin bror med familj till Landvetter. Tog några fina bilder som ni ser nedan.

När han kom hem stack vi en snabbis till Allum för inköp av bebispresent, 6års present och badtofflor till Hugo. Korv med bröd till lunch och sen åkte vi till Staffan och Saskia för en fika. De har lilla 3-veckors bebisen som jag snoosade på härom dagen. Han fick en liten ärmlös sparkdräkt i sjömanstema, jättesöt!

När vi kom hem fixade vi ett enkelt men stadigt mellanmål: keso med mosad banan, rivet päron och kanel som vi alla tryckte i oss för att sen ta en cykeltur. Jag fick provköra min nya cykel och Natalie fick åka i barnsadel bakom Darko för första gången. Först var det gnälligt när vi höll på och spännde fast henne, sen var hon sammanbiten och höll i sig ordentligt första biten för att slutligen slappna av och tycka att det var riktigt skoj! Hugo cyklade som aldrig förr och vi längtar efter att få ge honom en större cykel för han får pinna på nåt vansinnigt på sin lilla 12-tummare. Men det blir den 18:e juni på femårsdagen!

Ikväll åt vi panerad kyckling och klyftpotatis i solsken på balkongen/altanen, så himla skönt och mysigt. Jag älskar att sitta ute och äta.

Först ser ni Hugo när han cyklar och gör stoppsladd, sen kommer Natalie som går och går upp och ner för trottoarkanten (det är ju ingen utmaning att gå på slätmarken...), en lockig nacke med ett märke efter bilbältet, sist sitter hon och plockar med grus och ser otroligt fokuserad ut med rynkade ögonbryn! (klicka för större bild som kommer upp längst ner)

  • Comments(5)//www.ebifamiljen.se/#post154