EB i familjen

EB i familjen

Epidermolysis bullosa - OBS alla bilder är privata och får ej användas utan tillstånd!!

Natalie min älskade lilla gullfia, jag önskar jag kunde lägga dig på ett moln av mjukhet och skydda din ömtåliga kropp mot allt...

Vitaminsnack

Mat näring kosttillskottPosted by Jenny Sun, April 04, 2010 21:15:54

Det går ju sådär med maten sen vi punkterade den stora blåsan på tungan och jag börjar minnas hur det var när Natta var mindre och bara åt flaska. Hon åt jättedåligt när hon haft blåsor på tungan och vi kämpade med alvedon och Xylokain för att få henne att äta.

Idag åt vi mat hos barnens farmor och farfar och hon hade sin vana trogen gjort soppa. Båda barnen älskar soppa och Natalie åt som bara den! Vi bestämde att vi ska göra soppa hemma i morgon, det finns ju en hel del i vår frys nu (kalv) och bland annat ben som man kan koka soppa på. Kul att göra egen, det gör vi inte alltför ofta.

När det gäller vitaminerna jag köpte så går det bra till hälften kan man väl säga. Natalie tycker om eskimo och den dricker hon gärna. Mivitotal däremot är tvärstopp! När jag smakar på den så kan jag förstå, den är väldigt stark i smaken och säkert lite väl svår att lära sig när man är 1 år. Har man dessutom sår i munnen så kanske det svider också. Men Hugo är inte lika petig så han får den så får Natta äta enbart eskimo i stället. Den innehåller en hel del viktigt så det känns bra ändå.

Nu ska jag kura ihop mig i soffan igen, är lite halvsjuk. Bara klockan blir 22:00 nån gång så ska jag gå och lägga mig, jag har jobbhelg med telefon-jour... Natti!

  • Comments(0)//www.ebifamiljen.se/#post113